top of page
KruikenTV Banner.png

Kruikenviering live te zien via KruikenTVCarnaval zit bomvol tradities waarvan de Kruikenviering in de Heuvelse kerk (St. Josephkerk) er een van is. De katholieke kerk en het carnavalsgedruis ging een lange tijd niet goed samen, toch is er in het verleden een weg gevonden om samen tot bezinning te komen in de vorm van een mis. De Kruikenviering.


De viering, gehouden op carnavalsmaandag, heeft een carnavalesk randje, zit vol humeur en een fijne dosis live muziek. KruikenTV zendt sinds 2019 de Kruikenviering uit via het internet en ook dit jaar zal de viering weer live te volgen zijn voor hen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. 'De Kruikenviering is een traditie die nooit verloren mag gaan. Onze vrijwilligers zullen daarom ook dit jaar weer paraat staan om het evenement bij de mensen thuis te brengen'. Aldus Jasper van Gerwen, bestuurslid van Stichting KruikenTv Tilburg.


De uitzending start om 12:30 bij het openen van de deuren en zal duren tot 14:00 uur. Via onze Facebookpagina en website is de uitzending live te volgen, later zal de herhaling te zien zijn op het YouTube kanaal van KruikenTV.


Comments


bottom of page