Deze geboren en getogen Kruikenzeiker heeft een hart voor carnaval. In 2014 was er nog geen goed carnavals tv-programma, maar daar bracht hij snel verandering in. Vanaf het moment dat op 27 januari 2015 de eerste aflevering van KruikenTv te zien was, is het hard gegaan. Inmiddels is KruikenTv uitgegroeid tot een club van zo'n 12 vrijwilligers. Samen kunnen wij Carnaval in Kruikenstad op een mooie manier in beeld brengen.

Voorzitter / Verslaggever  

Social media

Dennis van Roozendaal

Info volgt.

Penningmeester

Jean van Roozendaal

Als er iemand is die leeft voor Carnaval in Kruikenstad, dan is het Niké wel. Deze creatieve duizendpoot kwam in 2017 bij KruikenTv. Bij de eerste presentatieklus was er nog wel wat gezonde spanning, het resultaat mocht er zeker wezen. Niké is een vast gezicht geworden van KruikenTv en is ook op de achtergrond betrokken bij het maken van planningen. Wist je trouwens dat Niké gek is op chips en frikandellen? 

Planning / Verslaggever

Social media

Nikè Kieboom

Deze geboren Kruik woont al sinds 1971 in Rijen. Maar ondanks dat komt hij iedere carnaval terug naar Kruikenstad. Hij zet zich dan ook graag in voor Carnaval in Kruikenstad. Leo is zelfs secretaris bij CV de Biermeters en is daar begonnen met fotografie. Inmiddels is hij alweer twee jaar met veel plezier actief als fotograaf voor KruikenTv.

Fotograaf

Leo Embregts

Info volgt.

Fotograaf

Dre van Roozendaal

Marcel is eigenlijk een Ballefrutter, maar dat gaat gelukkig prima samen met Kruiken. Een deel van zijn leven bracht hij door in het Franse Montpellier waar hij werkzaam was bij de radio. Inmiddels is hij alweer een aantal jaren woonachtig in Kruikenstad. Marcel is altijd bezig met beeld, zo ook bij KruikenTv. De meeste beelden van KruikenTv zijn dan ook door hem gemaakt.

Secretaris / Cameraman

Marcel Couwenberg

Steven is het liefst zoveel mogelijk met carnaval bezig. Hij brengt carnavalsnummers uit als Bennie Bekend, is actief binnen Carnavalsstichting Tilburg en sinds 2019 dus ook bij KruikenTv. Tijdens het Kluunen op de Korte Heuvel maakte hij zijn presentatiedebuut en dat ging hem goed af. Achter de schermen houdt hij zich bezig met communicatie. Deze Import-Kruik heeft, ondanks zijn kinderjaren in het Kielegat, een enorm groen-oranje hart.

Woordvoerder / Verslaggever

Social media

Steven van Gils

Info volgt.

Verslaggever 

John Vermeer

Bjorn is van origine een Pierewaaier, maar is inmiddels inwoner van Kruikenstad. Deze Import-Kruik heeft het Kruikenvirus goed te pakken. Al heeft hij soms nog een kleine integratiecursus nodig. Bjorn heeft audiovisuele technieken gestudeerd in Boxtel, Lincoln (UK) en in Brussel. En heeft zich 12 jaar lang bij de lokale omroep van Moergestel ingezet voor allerlei diensten. Naast het camerawerk is hij bij KruikenTv graag bezig met montages en animaties.

Cameraman / Vormgever

Bjorn van Iersel