top of page
KruikenTV Banner.png

KraftBier lanceert De Kruikenbox: Zo vier je toch nog carnaval


Kruikenstad - Dat in verband met de coronapandemie alle officiële activiteiten rondom carnaval in Kruikenstad zijn afgelast is een hard gelag. Enerzijds een logisch besluit, anderzijds een steek in de harten van alle kruiken en kruikinnen die zó uitkeken naar die uitlaatklep in februari. De hoop om eindelijk weer met z’n allen naar buiten te kunnen en het leven te vieren zoals dat alleen met carnaval kan gaat in rook op.


Maar dat betekent niet dat we vanaf vrijdagmiddag 12 februari in onze gewone kloffie koffie met een koekje pakken. Allerminst. KraftBier lanceert namelijk de Kruikenbox! Een pakket met alles wat je nodig hebt om thuis carnaval te vieren. We laten het niet ongemoeid voorbij gaan.


“Wij vieren al jaren thuis carnaval met onze vrienden, voordat we de stad in gaan” zegt initiatiefnemer Rob van den Meijdenberg van KraftBier. “Gezellig met een biertje, Schrobbelèr en een worstenbroodje. We hangen de slingers op, carnavalsmuziek uit de speakers en binnen no time gaat de polonaise door de woonkamer”. Normaal gezien gaan ze daarna met de huifkar naar de stad om daar verder te feesten maar dat zal er deze carnaval wellicht niet in zitten. “Natuurlijk hopen we dat we in februari de corona zover onder de knie hebben dat we weer wat meer mogen, met vrienden thuis wat mogen vieren of zelfs in de stad in de straten en op de pleinen, maar we moeten voorzichtig zijn”.


Waarom dan toch nu met de Kruikenbox komen? “We kunnen en mogen carnaval niet ongemerkt voorbij laten gaan. Binnen de regels die er gelden willen wij toch dat de mensen kunnen genieten van het carnavalsgevoel”. Of het nou met z’n tweeën op de bank is, met wat vrienden in de tuin of wellicht op kleine schaal met de wijk. In de box zit alles wat je nodig hebt voor een leuk feestje thuis: Een paar blikken echte Kruikenzeik bier, Schrobbelèr, worstenbroodjes van Theo Pastoor, versiersels en een playlist. “Je hoeft alleen je pekske aan te trekken en gaan met die banaan”.


De Kruikenbox kan besteld worden via www.kruikenbox.nl en kan in de week voor carnaval opgehaald worden. “Daar staat de mensen nog een leuke verassing te wachten.” Aldus Rob. “Carnaval zit in ons hart en vieren we samen, ook al doen we dat allemaal thuis”.

Comentários


bottom of page