top of page
KruikenTV Banner.png

PATRICK DEWEZ NIEUWE VOORZITTER CARNAVALSSTICHTING TILBURG


Foto: Stichting KruikenTv Tilburg / Patrick Dewez links afgebeeld .

Kruikenstad - De Carnavalsstichting Tilburg (CST) heeft een vernieuwd bestuur. Op woensdag 15 mei 2019 stemde de collegeleden in met de voordracht van drie nieuwe namen en nam het afscheid van drie oude bestuursleden. De komende jaren wil de Carnavalsstichting zorgen dat de organisatie van de Carnavalsstichting Tilburg ook na het succesvolle lustrumjaar als een goed geoliede machine blijft draaien. Zowel met de organiserende en ondersteunende commissies met vrijwilligers, maar zeker ook alle stakeholders.

Samen groen-oranje

Nieuwe voorzitter Patrick Dewez gaf aan dat er komende jaren focus is op de Carnavalsstichting Tilburg als interne organisatie als het gaat om continuïteit, verdere professionalisering en ICT en CRM. “Naar buiten toe blijft er aandacht voor de goede samenwerking met stakeholders als de gemeente en de horeca. Komende jaren worden er in bestaande evenementen geen grote uitbreidingen of aanpassingen gedaan, maar wordt er vooral gebruik gemaakt van wat er tijdens het lustrumjaar en daarvoor aan ervaring is opgedaan”, aldus Dewez.

Het nieuwe bestuur is als volgt samengesteld:

Patrick Dewez voorzitter

Tijmen Bergen secretaris

Stijn de Wolf penningmeester

Sven Mommers bestuurslid, vicevoorzitter

Yvonne van de Pol bestuurslid

Marleen de Ridder bestuurslid

Robbie van den Broek bestuurslid

Ton Gimbrère Laat aan zijn volgers op Facebook weten dat het na drie periodes welletjes is geweest.

bottom of page