top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

UITNODIGING LUSTRUMRECEPTIE 55 JAAR OPENBAAR CARNAVAL IN KRUIKENSTAD


Foto: Marcel Couwenberg

Kruikenstad - Het bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg nodigt alle verenigingen en orkesten graag uit voor de lustrumreceptie op zaterdag 23 februari. Deze vindt plaats tijdens het Proefblaoze, van 15.00 tot 16.30 uur, in de tent op het Piusplein.

Kruiken en Kruikinnen kunnen vooral elkáár feliciteren met 55 jaar openbaar carnaval in ons prachtige Kruikenstad. Jullie hoeven je niet aan te melden voor de receptie. Kom gewoon lekker naar het Piusplein om samen met het bestuur te proosten op verleden, heden en toekomst.

Om 16.30 uur vertrekt het hele gezelschap richting D’n Heuvel, waar er een prachtige cadeau aan de stad zal worden aangeboden en onthult. Uiteraard met een mooie muzikale en carnavaleske omlijsting.

bottom of page