top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

VEUL GERE LEKT VERRASSINGSOPTREDEN PRINSEBAL UIT


Foto: Veul Gère

Kruikenstad - Het had tijdens het Prinsebal een grote verrassing moeten zijn voor het publiek. Een optreden van de razend populaire carnavalsvereniging Veul Gère, dat gepland staat op zaterdag 16 februari aanstaande in Poppodium 013 te Tilburg. 

Maar een verrassing blijft uit, carnavalsvereniging Veul Gère uit Kruikenstad plaatste vandaag een bericht op Instagram met de geplande optredens inclusief het optreden voor het Prinsebal op zaterdag 16 februari. Een optreden dat de Carnavalsstichting Tilburg nog graag tot het laatste moment geheim wilde houden. 

Nu blijkt dat Veul Gère het optreden al op 9 januari naar buiten had gebracht middels Facebook. 

De commissie die het Prinsebal organiseert heeft flink wat werk gehad om een bomvol programma neer te zetten en vind het dan ook jammer dat dit is uitgelekt. 'Geen verassing meer' laten zij ons in een korte reactie weten. 

Gelukkig staan er nog meer verassingen op de plank voor het Prinsebal!

bottom of page