top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

CV D'R NEFFE EN JASON HAANS MAKEN CARNAVALSKRAKER VAN BELLA CIAO


Kruikenstad - Jason Haans en CV d’r Nèffe bundelen hun muzikale krachten met het nummer Sjanternèl! Een ontmoeting in de clochard, waar Jason Haans live aan het zingen was, was het startschot van deze carnavalskraker van 2019.

Wat stel je als carnavalsvereniging tegenwoordig nog voor zonder een eigen liedje? Dat dachten de mannen van CV D’r Nèffe dit jaar ook. Nu ze al voor het 10 e jaar op rij het alom bekende feest tijdens d’n Opstoet in de st. Josephstraat organiseren, werd het hoog tijd zich ook eens in de wereld van carnavalskrakers te gaan mengen. Aangezien het thema dit jaar ‘La Casa de Sjanternèl’ is, naar de bijna gelijknamige Netflix serie, was het deuntje al snel gevonden. Het ontbrak de mannen echter aan enige zangkwaliteit. Die vonden ze tijdens een avondje stappen in de persoon van Jason Haans, een Tilburgse zanger pur sang die toevallig in de kroeg de bar op was gesprongen om zijn stemgeluid te laten klinken. Mix dit alles met een geweldige clip en voilà, je kraker is geboren!

Het lied is een remake van het nummer 'Bella Ciao" van Gunz For Hire. Het lied Bella Ciao is populair deze carnaval, tijdens Zumme Zinge?! in poppodium 013 werd er al een versie van dit lied gebracht en bij de supporters van Willem II is het lied ook niet meer weg te denken. Café de Kok aan de Heuvel in Tilburg bracht samen met Willem II supporters de versie, 'Voor Niemand bang' uit.

Hier zie je de clip van Jason Haans en CV d’r Nèffe met Sjanternèl!

bottom of page