top of page
KruikenTV Banner.png

500 VRIJKAARTEN BEEKSE BERGEN VOOR MINDERBEDEELDEN GOIRLE EN HILVARENBEEK


Hilvarenbeek - Afgelopen donderdag 14 juni hebben burgemeesters Rayen Palmen van Hilvarenbeek en Burgemeester Mark van Stappershoef uit Goirle beide een waardecheque voor 250 vrijkaarten in ontvangst mogen nemen van general manager Beekse Bergen, Niels de Wildt.

De twee burgervaders waren bij de Beekse Bergen vanwege het 50-jarige bestaan van het Safaripark. Zij mochten het nieuwe doorloopgebied Edge of Africa openen door ringstaartmaki's te voeren. Dit onder grote belangstelling van het publiek. "Het is toch mooi dat Goirle dit bijzondere park in haar achtertuin heeft liggen" Aldus Burgemeester Stappershoef.

De vrijkaarten worden weggegeven aan inwoners die een uitje naar het safaripark normaliter niet kunnen bekostigen laat Stappershoef weten via Facebook.

Foto's: Mark van Stappershoef

bottom of page