top of page
KruikenTV Banner.png

VANAF WOENSDAG IS HET BUITENBAD VAN RECREATIEBAD STAPPEGOOR WEER OPEN

Tilburg - Met deze zomerse temperaturen is het niet alleen goed vertoeven op de terrasjes in het centrum van Tilburg maar ook langs het water van recreatiebad Stappegoor. Vanwege de goede weersvoorspellingen is het buitenbad vanaf aanstaande woensdag open.

Openingstijden

Woensdag 18 april is het buitenbad om 13.00 uur geopend, op donderdag en vrijdag is het buitenbad om 14.00 uur geopend. Het baby-peuterbad is gesloten wegens onderhoudswerkzaamheden. Het baby-peuterbadje binnen is wel gewoon geopend.

Ligweide Reeshof Bij mooi weer kun je ook bij Sportcentrum Reeshof genieten van de buitenligweide. Met heerlijke relaxstoelen en verschillende speeltoestellen voor de kids waan je je helemaal in vakantiesferen.

bottom of page