top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

GEMEENTE PRESENTEERT NIEUWE PLANNEN PONTJE PIUSHAVEN


Tilburg - Eind 2017 heeft de gemeente een aantal keer met een groepje bewoners gesproken over het ontstaan en uitwerking van de plannen, locatie en het beheer van het pontje. Tijdens deze bijeenkomsten is er een discussie ontstaan over de locatie van het pontje. De gemeente heeft daarom besloten om de werkzaamheden voor de aanleg van het pontje stil te leggen.

De afgelopen tijd heeft de verantwoordelijk wethouder De Vries gesprekken gevoerd met zowel de buurtraad Armhoefse Akkers als de belangengroepering Jeruzalem. Op basis van de resultaten hiervan is besloten om voor iedereen een informatieavond te organiseren en het proces opnieuw te doorlopen. Tijdens de informatieavond presenteert de gemeente de plannen over de locatie van het pontje. Er is ruimte voor vragen en opmerkingen voor de verdere uitwerking van de plannen. Wethouder Berend de Vries is deze avond aanwezig.

De informatieavond vind vanavond plaats van 20.00 tot 21.30 uur in Buurthuis Jeruzalem Casper Houbenstraat 109, Tilburg.

bottom of page