top of page
KruikenTV Banner.png

Een Kruiketje scoren? Hier zijn ze te koop


Kruikenstad - Een goede bodem leggen voor de carnaval kun je doen met een kapsalon of een brooike Jantje maar vanaf nu kunt je natuurlijk ook een heerlijk Kruiketje van de Jong Snacks naar binnen schuiven.

Wij hebben de verkooppunten voor je op een rijtje gezet.

Heel Tilburg aan de Kruiket

Koen de Jong van de Jong Snacks ziet dat zijn Kruiket overal positief ontvangen word. "Vanaf deze week zijn de Kruiketten en Kruikenballen bij alle horecagroothandels in en rondom Tilburg verkrijgbaar, dus de echte aantallen gaan nu pas komen. Ik verwacht dat iedere Tilburgse horecaondernemer de meerwaarde van een Tilburgse Kruiket zal inzien (en al is het maar tijdelijk) om het op te nemen!" Aldus Koen de Jong.

Brabant kleurt groen/oranje

De snack is zelfs buiten Tilburg verkrijgbaar, zo kleuren ook Blerick, Boxtel en Dongen dit jaar een beetje groen/oranje door de Kruiket van de Jong Snacks.

bottom of page