top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

Gebroeders Ko en Gerard Joling staan op 3 Uurkes Vurraf met ‘De dochter van de groenteboer’

Potteschijtersland - Waar eerder Patty Brard zich al liet verleiden een carnavalsplaat op te nemen met Roy Donders, is het nu de beurt aan Gerard Joling. Joling werd al vaker gevraagd door de Gebroeders Ko maar dit idee kon hij niet weigeren, "dit is toch wel de meest ordinaire en de meest platte", verteld Joling.

Het nummer ‘De dochter van de groenteboer’ moest het echt worden.

Opvallend is, is dat Joling eigenlijk een hekel heeft aan carnaval maar naar een paar borreltjes vind hij het allemaal wel prima.

Platenbaas Adrie van den Berk (Berk Music) heeft hoge verwachtingen van het nummer. "Dit is echt een hele lekkere meezinger. Ik denk dat het een knaller gaat worden tijdens carnaval" melde hij tegenover Omroep Brabant.

Onze collega's van Omroep Brabant maakte de volgende reportage.

bottom of page