Tip ons

Video - Artiestenbus organiseert artiestenavond en loterij in nieuwe Residentie

Kruikenstad - Op Zaterdag 7 oktober organiseert het team van de Artiestenbus een Hollandse avond met artiesten en een loterij. Dit alles ten baten van de Artiestenbus die dit jaar voor de 13e keer gaat rijden. Verschillende artiesten zullen deze avond muzikaal invullen waaronder Duo Knotsgek, Bas Hutten en Rudy de Witt. Ook zijn er leuke prijzen te winnen bij de loterij die ook deze avond plaatsvind. Dit feest vind plaats in hun nieuwe residentie Café Ons Amy die aanstaande zondag haar deuren voor het eerst opent aan de Bredaseweg. Het artiestenteam zat voorheen in het voormalige Cafe de Fijnproever dat er schuin tegenover gevestigd was.

Lees verder onder de video.

KOSTEN

Aangezien alles duurder word zullen wij dit soort avonden moeten organiseren om het voortbestaan van de Artiestenbus te kunnen waarborgen, zo vertelde organisator Pascalle de man.

Op deze manier wil de organisatie verhoging van de kaartjes voor de dweil tour vermijden.

De bus rijd op de maandag van carnaval en maakt een dweiltocht door Kruikenstad en Ballefruttersgat. Deze neemt ieder jaar gemiddeld zo'n honderd mensen mee. De artiesten gaan mee om deze mensen te vermaken.

Locatie: Café Ons Amy Bredaseweg 47 Tilburg - Entree 5 euro

Spreekbuis1.jpg