top of page

Word sponsor van KruikenTv 

Carnaval in Kruikenstad is het grootste culturele evenement van onze stad Tilburg dat mensen uit allerlei lagen van de bevolking samen laat verbroederen.

 

Stichting KruikenTv Tilburg  zet zich al 5 jaar in om het mooiste feest van het jaar in beeld te brengen met een team van enthousiaste vrijwilligers. Echter kunnen wij dit niet alleen. Aangezien wij geen subsidie ontvangen van de gemeente Tilburg, zijn wij aangewezen op het groen-oranje hart van het bedrijfsleven om carnaval in Kruikenstad vast te kunnen leggen, uitzenden  en tevens te kunnen archiveren. 

 

 

Sponsorpakketten 

Voor uw bedrijf heeft u keuze uit de volgende vier sponsorpakketten. 

 

VurdeLeutpakket

Dit pakket is voor de bedrijven die het carnaval in Kruikenstad een warm hart toe dragen maar niet  op de voorgrond hoeven te staan. Het pakket biedt u het volgende,

 • Twee maal het KruikenTv strijkembleem 

 • Uw bedrijfslogo op de sponsorpagina van onze website incl. link naar uw website

€ 50,- 

 

Kruikenpakket

Met dit pakket zullen de kijkers van KruikenTv uw bedrijf onthouden. Uw bedrijf krijgt een plekje op een billboard voor iedere live-uitzending van ons nieuwe programma Kruikenstad Live. Tevens plaatsen wij dit billboard ook voor de reportages die wij apart online plaatsen.

 

 • Vijf maal het KruikenTv strijkembleem 

 • Een plek op het billboard voor live-uitzending en online video's

 • Uw bedrijfslogo op de sponsorpagina van onze website incl. link naar uw website

 • Gratis videocommercial voor Instagram en Facebookstory.  Deze video kunt u zelf gebruiken en zal tijdens carnaval ook op onze stories verschijnen.

€ 250,-

 

 

Kruikenpakket plus

Het Kruikenpakket plus is hetzelfde als het Kruikenpakket maar dan met,

 • Een videoproductie ter waarde van € 500 euro*

*  Deze videoproductie kunt u inzetten om uw bedrijf op de kaart te zetten. U kunt denken aan een bedrijfsvideo, commercial of beeld voor uw website of sociale media kanalen.

€ 700,-

 

 

Hoofdsponsorpakket

Met dit pakket bent u hoofdsponsor van Stichting KruikenTv Tilburg en bent u met uw bedrijf op alle mogelijke manieren zichtbaar op onze website, sociale media kanalen en niet te vergeten in onze video's.

Let we dat er maar een bedrijf hoofdsponsor kan zijn.

U kunt het volgende van ons verwachten,

 • Elf maal het KruikenTv strijkembleem 

 • Een eigen video voor alle video's en uitzendingen

 • Uw bedrijfslogo op de sponsorpagina van onze website incl. link naar uw website

 • Uw bedrijfslogo op de homepagina van onze website met vermelding van hoofdsponsor incl. link naar uw website

 • Wij vermelden u als hoofdsponsor incl. logo op onze sociale mediakanalen waaronder de Facebookbanner, Instagram en Facebook stories en op foto's.

 • Gratis videocommercial voor Instagram en Facebookstory.  Deze video kunt u zelf gebruiken en zal tijdens carnaval ook op onze stories verschijnen.

€ 995,-

 

 

Meer informatie

Heeft deze informatie uw interesse gewekt om sponsor te worden? Fijn om te horen.  

Om u verder van dienst te kunnen zijn gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen met Dennis van Roozendaal op telefoonnummer 06-23923862. Mailen mag natuurlijk ook. Hiervoor klikt u op het onderstaande icoontje.

 

 

mobile-phone_icon-icons.com_73484.png
bottom of page