Tip ons

ZAKKENROLLERS EN DRUGSDEALER AANGEHOUDEN TIJDENS CARNAVAL IN KRUIKENSTAD


Kruikenstad - Agenten van de politie in Tilburg namen een tijdje terug een kijkje bij het zakkenrollersteam van bureau Burgwallen (Amsterdam). Op carnavalszaterdag was het team van bureau Burgwallen samen met onze collega's (verkleed) actief in het Tilburgse horecagebied. Dat leverde drie aanhoudingen van zakkenrollers op.


Rond 22.15 hielden ze in de omgeving van het Piusplein een 35-jarige Roemeen aan. De man had kort daarvoor een telefoon bij een vrouw gestolen. Ook op de Heuvel werd rond dezelfde tijd een zakkenroller opgepakt. Het gaat om een 18-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats.

Op de Heuvel werd zondag 23 februari rond 2.15 uur een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij had geprobeerd een telefoon te stelen.Ondanks dat de focus van de politie lag op zakkenrollers hielden ze rond 0.40 uur op het Piusplein een 23-jarige man uit Zoetermeer aan. Hij werd betrapt op het dealen van drugs. De man had 27 XTC-pillen, een kleine hoeveelheid cocaïne en heroïne in zijn onderbroek verstopt zitten. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Spreekbuis1.jpg