top of page
KruikenTV Banner.png

Vieze Jack, emblemen en een porseleinen pony: De Twidde editie van SanseVIERENJA is een feit


® KruikenTv

Tilburg - Nu de dagen weer korter en kouder worden begint er bij menig Kruik weer wat de borrelen. Verenigingsjasje aan, confetti onder oe kunstgebit en gaan. Op naar de gezelligste plekken van Kruikenstad. De meest traditionele feesten van onze stad kennen we inmiddels, toch is ook het grote SanseVIERENJA feest op zaterdag 26 november zeker de moeite waard om te bezoeken.


Een avondje compleet uit je groen-oranje dak gaan in de Vrienden van Tilburg aan de Heuvelring? De Twidde editie van SanseVIERENJA is rijk gevuld met live optredens van bijvoorbeeld Vieze Jack , Johnny Purple, de Lawineboys, Kapotte kachels en CV De Jassen. Wil je nog een embleem scoren? Geen probleem, carnavalszaak 013-emblemen is aanwezig met een stand vol emblemen, badges en andere versierselen voor op en om de kiel. Het wordt een avond waar je bij moet zijn geweest laat medeorganisator Arno Hultermans weten. "We hebben de eerste editie ervaren als een geweldig feest. Tuurlijk was de planning destijds perfect. Zo net na de Corona was dit het eerste echte “carnavals”feest waar de mensen weer naar toe konden gaan. En dat was ook wel te zien en te voelen. Het was fantastisch We hopen echt op een traditie. Dat SanseVIERENJA een begrip gaat worden in het Tilburgse als het gaat om carnaval feesten".


Voor Carnavalsverenigingen en groepen vanaf 10 personen is er een leuke actie. Koop je kaart en ontvang 11,11% korting en één gratis consumptie bij binnenkomst. Deze kaarten zijn te bestellen via: Sansevierenja@gmail.com Losse kaarten zijn te bestellen via de verkooplink welke op de Facebook- en Instagrampagina van Sansevierenja staan vermeld. De deuren gaan open om 19:00 uur en om 19:30 barst het feest los.


Een impressie van de eerste editie

コメント


bottom of page