top of page
KruikenTV Banner.png

Van kroeg naar kroeg Klûnen in Kruikenstad: De Elfstedentocht maar dan net even gezelliger


5 februari | Klûnen in Kruikenstad | 'Korte' Heuvel | Vanaf 14:00


 

Tilburg - Doe zondag 5 februari mee aan de Klûntocht op de Korte Heuvel. Een tocht met een verkenning langs de dertien Friesche steden waartoe (0)13 verschillende cafés op de Korte Heuvel zijn omgedoopt. In totaal zijn er dertien gelegenheden (stempelposten) die zich bij de Tilburgse Klûntocht hebben aangesloten.


Lees meer hier onder.


Doe je mee aan de Klûntocht? Dan word je uitgenodigd om in elke Friesche stempelpost een stempel op te halen. Heb je de Klûnkaart vol gestempeld? Ga dan naar de Schrobbler stand op het terras van de Café Cul du Sac en lever deze in tegen een welverdiende bewijs van deelname. Hét bewijs dat je de Klûntocht succesvol hebt afgelegd.


De gehele tocht heeft een carnavaleske inslag en staat in het teken van de Elfstedentocht. Het wordt gezien als een unieke voorbereiding op het Tilburgse carnaval dat twee weken daarna plaats vindt. Opgeluisterd door een groot aantal gezellige carnavalsbandjes, Dj's en artiesten loop je in jouw meest carnavaleske pak de Klûntocht.


De Klûntocht begint om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. (als het heel gezellig is gaan we een uurtje langer door ;-) ) Na afloop wordt de tocht in de verschillende cafés spetterend afgesloten. De Klûnkaarten kosten €6,00 en zijn te verkrijgen bij de Schrobbeler stand op het terras van de Cul du Sac.


Deelnemende kroegen:

STUDIO Polly Maggoo Cul Du Sac Café de Snor De Slijterij Tribunaal Philip Clochard L!ve Weemoed Stoffel Heuvel 15 Bakker Shoco

Comments


bottom of page