top of page
KruikenTV Banner.png

Hossen of toch stilstaan: Carnavalsartiesten brengen troostlied uit op elfde-van-de-elfdeKruikenstad - Hoewel de elfde van de elfde traditioneel de aftrap is van het nieuwe carnavalsjaar, valt ook dit feest in het water door de gevolgen van het coronavirus. Géén grote carnavalsoptochten, polonaises komen tot stilstand en lege kroegen en pleinen in steden en dorpen. Met pijn in het hart van veel liefhebbers van het feest in het Zuiden van Nederland. Daarom staken meer dan 25 carnavalsartiesten de koppen bij elkaar en  doken (op gepaste afstand) de studio in. Op 11 november brengen zij een prachtig lied uit dat troost moet bieden aan carnavalsvierders, de duizenden vrijwilligers bij verenigingen én alle kroegbazen.


Initiatiefnemers Veul Gère: "Carnaval is per definitie een feest om dagelijkse zorgen even achter je laten. We begrijpen dat we dit jaar allemaal pas op de plaats moeten maken en de polonaise voorlopig stilstaat. Maar tegelijkertijd hopen we alle carnavalsvierders van Nederland met ons nummer op de elfde-van-de-elfde iets moois te bieden."

Stichting Muziekids

Carnaval is een feest van plezier en even de zorgen van alledag vergeten. De winst van het nummer gaat naar Stichting Muziekids. De stichting wil het verblijf van kinderen in ziekenhuizen door muziek iets leuker maken. In het ETZ Elisabeth in Tilburg is inmiddels een Guus Meeuwis Muziekids Studio geopend.


Wil je hen ook steunen, klik hier om een donatie te doen: https://tikkie.me/pay/Muziekids/iT8BbQcaQCmfX83WMhnsWA

Comments


bottom of page