top of page
KruikenTV Banner.png

Prins André D'n Irste (59) van Ballefruttersgat overleden


Still: Marcel Couwenberg

Ballefruttersgat - André Jacobs (59) voor velen bekend als Prins André D'n Irste van Ballefruttersgat is op dinsdagavond te komen overlijden na een ernstig ongeval in het Belgische plaatsje Sprimont. Volgens verschillende Belgische media raakte de asfalteermachine waarin hij reed door een nog onbekende reden van de A26-brug. Waarna hij door beknelling in kritieke toestand zou verkeren en later overleed.


André Jacobs was meerdere malen dorpsprins van Goirle en geliefd onder vele in zijn dorp en omliggende dorpen en plaatsen (Rijken). Jacobs had weinig met de carnavalskleuren vertelde hij vorig jaar nog aan KruikenTv. "We zijn allemaal carnavalsvrienden, de kleuren doen er niet toe". Aldus Jacobs. André stond bekend als de Prins die actief de verbroedering met verenigingen opzocht zowel in Goirle als daarbuiten. Ook om zijn uitbundigheid op de dansvloer zal hij niet snel vergeten worden. Wij wensen zijn vrouw Anita, kinderen (carnavals)vrienden, familie en Ballefruttersgat heel veel sterkte toe met dit groot verlies.


Prins André riep tijdens de grensontmoeting in 2020 iedereen op om naar de uitgestelde Opstoet van Kruikenstad te gaan.Comments


bottom of page