top of page
KruikenTV Banner.png

Ludo van Vliet steekt de titel Opperleuterér 2023 en de publieksprijs in zijn zakTilburg - Ludo van Vliet (57) uit Tilburg wist op zaterdag 21 januari zowel de jury als het publiek voor zich te winnen met zijn typetje 'Frèd van Frèd mar tèùs'. Een zelfstandige maaltijdbezorger die nogal wat meemaakt in de branche. In een goed gevulde concertzaal stonden deze avond zes deelnemers te strijden voor de winst, toch is het voor de tonpraters niet het wedstrijdelement, maar de verbroedering het belangrijkste op een avond als deze.


Ludo van Vliet bracht zijn buut tijdens de voorronde het Tilburgse Tonpraatevenement en wist daar een deelname aan de finale te bemachtigen. Toch heeft Van Vliet nog veel van zijn buut aangepast. "Ik denk dat ik negentig procent veranderd heb. Dat wil niet zeggen dat alle grappen eruit zijn maar op een andere plek terecht zijn gekomen". Vertelde Ludo net na zijn optreden. Tot op het laatste moment zijn er woordjes veranderd en zijn er kleine aanpassingen gedaan.


Na de bekendmaking door Prins Knet d’n Irste laat hij weten dat hij erg gelukkig was na zijn optreden. "De zaal ging lekker mee, iedereen zat er lekker in. Mensen waren al een tijdje niet meer geweest en hadden er zin in. Ik was heel tevreden maar dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht". Van Vliet behaalde al drie keer eerder de titel 'Opperleuterér van Kruikenstad'.


Contact met publiek

Contact met het publiek is voor Van Vliet een belangrijke factor. "Ik wil heel graag heel veel contact hebben met het publiek. Ik ben niet degene die de meest briljante woordgrappen kan verzinnen, dus ik moet het echt wel hebben van de timing en van wat er allemaal gebeurd".تعليقات


bottom of page