top of page
KruikenTV Banner.png

LOKALE OMROEP GOIRLE EN KRUIKENTV SLAAN HANDEN INEEN

Ballefruttersgat – De Lokale Omroep Goirle (LOG) en KruikenTv gaan er dit jaar samen voor zorgen dat het carnaval in Tilburg (Kruikenstad) en Goirle (Ballefruttersgat) via tv te volgen is. Hiermee geven zij de inwoners van beide gemeenten een uniek inkijkje in de lokale carnavalsactiviteiten. De uitzendingen van KruikenTv op de LOG zijn vanaf zaterdag 15 februari lokaal te bekijken op kanaal 44 van Ziggo en op kanaal 1416 van KPN.


Trots

Beide partijen zijn trots op de samenwerking. “Het in beeld brengen van het lokale carnaval is belangrijk voor het in stand houden van de carnavalscultuur” licht Dennis van Roozendaal, voorzitter van Stichting KruikenTv, toe. “En bovendien houden we de inwoners van de gemeenten die niet in gelegenheid zijn om carnaval te vieren betrokken bij de feestelijkheden” vult Hans van de Ven, voorzitter van de LOG, aan.


Uitzendingen

KruikenTv is tot en met dinsdag 25 februari te zien op de LOG. De afleveringen worden dagelijks meerdere keren herhaald. Ook maakt KruikenTv op carnavalsmaandag een live uitzending van de Kruikenviering in de Sint Jozefkerk in Tilburg. Naast de afleveringen van KruikenTv zendt de LOG ook opnamen van de carnavalsoptochten van Goirle (Ballefruttersgat) en Riel (Kaaiengat) uit. KruikenTv zal alle afleveringen ook online publiceren via haar eigen kanalen.

Comments


bottom of page