top of page
KruikenTV Banner.png

KruikenTv Spreekbuis: Blijf samen verbonden


Beste carnavalsvrienden,

Het komende carnavalsseizoen zal een uitdagend seizoen zijn waar weinig mogelijk is als het gaat om het houden van traditionele evenementen en bijeenkomsten. Om de carnavalscultuur en het gevoel wat daarbij hoort vast te houden roepen wij alle verenigingen op om jullie verhalen en nieuws met ons te delen voor de KruikenTv Spreekbuis!

Wat houdt de verenigingen bezig? Zijn er ideeën voor inzamelingsacties om de horeca te steunen? Ga je als vereniging een evenement online organiseren? Werk je samen met een andere vereniging om het groen-oranje gevoel over te brengen? Meldt het aan onze redactie zodat wij als spreekbuis kunnen fungeren voor het verenigingsleven.

Wat moet je doen


  • Schrijf ons jouw (pers)bericht waarin je zo goed mogelijk uitgelegd over datgene dat je kwijt wilt. Hoe/wat/wanneer. Het bericht wordt niet herschreven! Wel kijken we eventuele typfouten na. Richt je bericht dus op alle Kruiken en Kruikinnen.

  • Stuur ons een duidelijke foto(s) mee zonder tekst waarvan je toestemming hebt van de maker. Bijv. van de Hoffotograaf van je vereniging. Vermeld daarbij wie de foto heeft gemaakt voor de credits. Ook het sturen van een video is mogelijk.

  • Vermeld je contactgegeven en naam van je vereniging/kapel of individu voor een snelle communicatie bij vragen.

Wat doen wij

De redactie van KruikenTv zorgt ervoor dat jou bericht/oproep/actie op onze website wordt geplaatst en gedeeld wordt via onze Facebookpagina (KruikenTv Tilburg) en/of Facebookgroep (De Kruiken en Kruikinnengroep). Op deze manier hopen wij een schakel te kunnen zijn voor en tussen alle kruiken en kruikinnen in Kruikenstad. Doe dus mee aan de Spreekbuis van KruikenTv!

KruikenTv is te bereiken via kruikentv@gmail.com. Zijn de bestanden die je wilt sturen te groot voor de bijlage? Tot 2 gigabyte verzenden kan via www.wetransfer.com. Vragen? Stel ze gerust via de mail.


Laten we samen in contact blijven!

Comments


bottom of page