top of page
KruikenTV Banner.png

KruikenTv brengt dit jaar geen live-uitzending Elf-elf: gezondheid voorzitter gaat voor


Dennis van Roozendaal, voorzitter Stichting KruikenTv Tilburg

Kruikenstad - Met pijn in ons groen-oranje hart moeten wij vandaag melden, ons terug te trekken omtrent de live-uitzending voor Elf-elf. Dit ondermeer vanwege de gezondheid van voorzitter Dennis van Roozendaal (34).


Bestuursvoorzitter Van Roozendaal wil over het ziek zijn niets kwijt en staat op het moment onder toezicht van medici omdat zijn gezondheid in korte tijd achteruit is gegaan. Van Roozendaal laat in een brief aan de vrijwilligers van de stichting het volgende weten: "Ik zet een paar stappen achteruit en dat is niet makkelijk. KruikenTv is mijn lust en mijn leven dat ik samen met jullie heb op mogen opbouwen naar een mooi platform voor een ieder met een groen-oranje hart. Dit moet ik nu even loslaten, dat is pijnlijk maar wel de realiteit. Medici hebben deze keuze nu eenmaal kracht bij gezet. Ik ben mentaal op." Aldus Van Roozendaal.


Covid-19

Ook de zorgwekkende cijfers die laten zien dat Covid-19 weer aan een flinke opmars bezig is, is een punt waar het bestuur van KruikenTv zich zorgen over maakt. KruikenTv draait op vrijwilligers waar wij erg zuinig op zijn. Wij voelen ons als bestuur vanzelfsprekend verantwoordelijk voor onze mensen.Samenwerking

Afgelopen twee jaar heeft KruikenTv met haar vrijwilligers zelfstandig de onthulling van de Prins van Kruikenstad uitgezonden via sociale media. Vanwege Covid-19 en de wens van KruikenTv om de band met de Carnavalsstichting Tilburg te versterken, zijn beide partijen aan de slag gegaan met een plan voor het live uitzenden van Elf-elf.


Als bestuur van KruikenTv vinden we dat er niet genoeg evenwicht in de samenwerking zat en dat een samenwerking met KruikenTv niet voldoende naar voren zou komen in de livestream. Daarom hebben wij besloten om ons terug te trekken. Door de huidige medische conditie van onze voorzitter is dit nu de beste optie, in plaats van verder onderhandelen.


Carnavalsstichting Tilburg

Patrick Dewez, voorzitter van Carnavalsstichting Tilburg, laat weten: “We vinden het spijtig dat de samenwerking op dit moment niet is gelukt. Samenwerkingen met partijen als KruikenTv zijn voor ons erg belangrijk. We zijn tenslotte samen groen-oranje. Voor nu wensen we Dennis van harte beterschap en een spoedig herstel.” De stichting laat weten dat ze inmiddels met andere partijen in gesprek zijn om de livestream op te zetten.


Het bestuur van Stichting KruikenTv Tilburg zal op een later moment beslissen of het verantwoord is om het komende carnavalsseizoen te hervatten. Deze kennisgeving zal dan te vinden zijn op, www.kruikentv.com.


Wij wensen de Carnavalsstichting Tilburg veel succes met het uitzenden van Elf-elf.留言


bottom of page