top of page
KruikenTV Banner.png

KRUIKENSTAD TRAPT CARNAVALSSEIZOEN AF MET ELF-ELF

Kruikenstad – Op maandag 11 november gaat in Kruikenstad het nieuwe carnavalsseizoen officieel van start. Vanaf 16:11 uur barst het feest los in de Stadhuisstraat. Het eerste carnavalsfeest van het seizoen staat zoals altijd in het teken van de onthulling van de nieuwe Prins van Kruikenstad en zijn gevolg. Daarnaast is er een uitgebreid programma met muzikaal vermaak.

Kruikencantus

Vanaf 15:30 uur is de Stadhuisstraat geopend voor de feestgangers. De eerste activiteit op het programma is de Kruikencantus, een carnavaleske biercantus. Onder leiding van voorzangers Gerion Goossens (Veul Sjaans) en Steven van Gils (Bennie Bekend) worden bekende carnavalskrakers van toen en nu meegezongen. Vooraf aanmelden voor de Kruikencantus kan via het e-mailadres feestcommissie@kruikenstad.nl.

Muzikaal vermaak

Na de cantus wordt er met de muziek van DJ P@ toegeleefd naar het hoogtepunt van de avond, de bekendmaking van de nieuwe Prins van Kruikenstad en zijn gevolg. Ook is er een optreden van Duo Knotsgek en zal CV de Steunzolen de KruikenKraker van carnaval 2019 ten gehore brengen. Na de onthulling gaat het feest verder met Mosterd na de Maaltijd, onder andere bekend van de carnavalskraker ‘Hé Jacqueline’.

Toegang

De Elf-elfviering is voor iedereen toegankelijk. Het stadsembleem, waar het jaarlijkse carnavalsmotto van Kruikenstad op staat, is het toegangsbewijs. Bezoekers kunnen voor € 3,50 een stadsembleem kopen bij de ingang van het evenement of tot 10 november bij een van de voorverkooppunten: Café Stoffel, Klein Café van Horen Zeggen, Ollies Brandstore en Dutsch Workwear.

Comentários


bottom of page