top of page
KruikenTV Banner.png

Kruikenstad zingt thuis mee via interactieve ‘Sing Alone’ livestream


In deze studio zal het interactieve meezingconcert plaatsvinden

Kruikenstad - Op carnavalsmaandag kunnen Kruiken en Kruikinnen vanuit huis meezingen met de ‘Kruiken Thuis Sing Alone’. Het interactieve meezingconcert, met diverse carnavalsartiesten uit Kruikenstad, is tussen 20:00 en 22:30 uur te zien via www.kruikenthuis.nl.

Wijn bij de Water

De livestream is een idee van het duo ‘Wijn bij de Water’. Zij brachten vorig jaar hun eerste carnavalsnummer ‘Feesten is geen straf’ uit. “Net als heel veel andere mensen, baalden wij van het feit dat carnaval niet uitbundig gevierd kan worden. Op deze manier willen we carnaval toch een beetje bij de mensen thuis te brengen” aldus Ilse van Wijn bij de Water. Samen met Nostalgieten, Bennie Bekend en Veul Sjaans maakt het duo op een verantwoorde manier deze show.


Impressie van de studio

Interactief concert

De bedoeling van het meezingconcert is natuurlijk dat men thuis gezellig meedoet. “Maar men kan ook onderdeel worden van het concert” licht Robyn van Wijn bij de Water toe. “In de livestream kunnen we schakelen naar beelden vanuit de huiskamer van de kijker, als ze daarvoor open staan natuurlijk. Zo zijn we op afstand van elkaar, maar toch ook een beetje samen”.

Comments


bottom of page