top of page
KruikenTV Banner.png

|OPROEP| Kleur Kruikenstad Groen-Oranje op Elf-Elf: Stuur je foto/video naar KruikenTvDe groen-oranje vlag van Kruikenstad © KruikenTv

Kruikenstad - Nog maar een paar dagen tot Elf-Elf en al mag er geen officieel moment zijn die dag, voor Kruiken en Kruikinnen is de elfde van de elfde toch de dag dat het groen-oranje hart iets sneller gaat kloppen. Dit seizoen zullen we het zonder Prins moeten doen, zonder verbroedering in een bomvol Stadhuisstraat en zonder samen herinneringen ophalen met een biertje in een van de Kruikenkroegen.


Kleur Kruikenstad groen-oranje

Hang jij de vlag van Kruikenstad uit of zet jij je sanseveria voor het raam met de groen-oranje sjaal? Om het gevoel van carnaval in stand te houden riep Oud-Adjudant Frank Verhoof (Prins Jan-Paul d'n Irste 2003/2004, Prins Frans-Jan d'n Irste 2010/2011 - 2011/2012) via Facebook iedereen op de groen-oranje vlag uit te hangen op 11 november 2020. De oproep is inmiddels al tientallen keren gedeeld.


Stuur je foto/video naar KruikenTv

Om een mooie samenvatting van al die groen-oranje vlaggen en/of andere versiersels in de stad te maken, roept KruikenTv alle Kruiken en Kruikinnen op om foto('s) en/of video('s) met ons te delen. Wees creatief want al het materiaal is zeer welkom. Wij verzamelen het materiaal voor de samenvatting die we later online plaatsen op onze website en delen naar onze socials. Vermeld je naam en eventueel de straat van jouw groen-oranje hotspot zodat iedere Kruik jouw creativiteit kan vinden.


Stuur je zelfgemaakte foto's/video door via,

Comments


bottom of page