top of page
KruikenTV Banner.png

Ik zie oe wir war? - Carnavalsmotto Kruikenstad 2022


Kruikenstad – Vanavond is traditiegetrouw het motto voor het komende carnavalsjaar bekend gemaakt. Dit keer niet op een volle Heuvel tijden ‘Et Sebiet’, maar digitaal met een video op de kanalen van de Carnavalsstichting Tilburg. Hiermee zet de stichting een punt achter dit uitzonderlijke carnavalsjaar en kijkt het uit naar het nieuwe carnavalsjaar dat start op 11 november.

Ik zie oe wir war?! Voor het tweede jaar op rij is er een nieuwe motto gekozen uit ruim 200 inzendingen. In de oproep werd men aangemoedigd om, bij het bedenken van het motto, rekening te houden met de actualiteiten. Het motto ‘Ik zie oe wir war?!’ is bedacht door Remco Smulders. “Wat hebben we carnaval het afgelopen jaar gemist. De wereld stond op z'n kop. Het was een wirwar. Maar volgend carnavalsjaar ben ik er weer bij. Zie ik jou dan ook weer?!” luidt de uitleg van Remco.

Carnavalsgevoel Carnavalsstichting Tilburg kan niet wachten om het nieuwe carnavalsjaar te starten. “Carnaval zit diep in zielen van vele Kruiken en Kruikinnen. We kijken dan ook uit naar het moment waarop we carnaval weer kunnen vieren zoals we gewend zijn” zegt Patrick Dewez, voorzitter Carnavalsstichting Tilburg. Toch is het carnavalsgevoel nooit weggeweest. “Het groen-oranje vlammetje is blijven branden in Kruikenstad. Zowel online als in de huiskamers heeft men er het beste van gemaakt”.

Comments


bottom of page