top of page
KruikenTV Banner.png

Gratis online event: CarnavalsBingo


Kruikenstad – Toch iets leuks doen met carnaval! Dat is het motto van Leander en Marjolein, eigenaren van Café De Vos en de Craen. Zij organiseren op de eerste vrijdag van carnaval de online show ‘CarnavalsBingo’. Leander: ‘in eerste instantie was de Carnavalsbingo bedoeld voor de verenigingen en kapellen die bij ons kind aan huis zijn, maar de reacties zijn zo positief dat we ook andere gezellige Kruiken de mogelijkheid willen bieden om mee te doen.

Vanaf 20:11 uur wordt een ruim twee uur durende show gepresenteerd door Leander en DJ Ron Knuiman. De laatste verzorgt wekelijks online spelshows voor bedrijven en organisaties. De rode draad is een muziekbingo, aangevuld met ludieke en interactieve spellen. Zo zal een ‘Masked Singer’ de studio betreden en zijn er verschillende doe- en raadopdrachten voor de feestvierders thuis. Er zijn ook prijzen te winnen: geen iPhones of elektrische scooters, maar wel prijsjes met een knipoog.

Leander: ‘we hopen echt dat veel Kruiken meedoen. Pekske aan, biertje of Schrobbelèr bij de hand: ik denk dat het een geweldige avond wordt’. De show wordt interactief: je filmpjes en foto’s kunnen worden weergegeven en winnaars komen met beeld en geluid in de stream.

Deelname is gratis, en je krijgt je bingokaart via de mail toegestuurd. Wil je meedoen? Mail naar 𝗶𝗻𝗳𝗼@𝗱𝗲𝘃𝗼𝘀𝗲𝗻𝗱𝗲𝗰𝗿𝗮𝗲𝗻.𝗻𝗹 en zet in de mail je naam en telefoonnummer. Bij meerdere mensen uit je huishouden ontvangen we graag ook hun naam, eigen mailadres en eigen telefoonnummer. Let op: het aantal deelnemers is beperkt, dus mail snel.

Meer weten? Check de Facebookpagina van het evenement. De avond vindt plaats vanuit de DiscoBingo-studio van DJ Ron.

Kommentare


bottom of page