top of page
KruikenTV Banner.png

Fènpruuvers lanceren vernieuwde website ter ere van 55 jaar jubileum


Foto: Karnavalsvereniging de Fènpruuvers

Tilburg - Ze behoren tot een van de oudste carnavalsverenigingen van Tilburg en dragen dan ook al 55 jaar met trots de rood-geel-groene verenigingskleuren. K.V. de Fènpruuvers, opgericht in café de Fijnproever op 27 oktober 1967, lanceert ter ere van deze 55 jaar hun vernieuwde website vol met nieuwtjes over dit jubileumjaar, foto/videomateriaal en informatie over de rijke carnavalsgeschiedenis van de vereniging.


Met het organiseren van het Leuterenconcours, een eigen huisorkest en het bouwen van vele carnavalswagens is Karnavalsvereniging de Fènpruuvers een vereniging van onschatbare waarde voor Kruikenstad. Er is veel interessants te lezen over bijvoorbeeld deelname aan de Kènderstoet vanaf eind jaren zeventig. Ook hun muzikale inzet bij het Blèrconcours en later Zumme Zinge?!, waar de Fènpruuvers aan alle edities deelnamen, staat beschreven.


Wekelijks zal de website aangevuld worden met nieuwsberichten, video's en leuke weetjes. Heb je nou goede ideeën voor een leuk item, neem dan vooral contact op met de Fènpruuvers via: 55jaor@fenpruuvers.nl

Comments


bottom of page