top of page
KruikenTV Banner.png

Elf-elf in Kruikenstad weer als vanouds© KruikenTv

Tilburg _ Op vrijdag 11 november 2023 viert Kruikenstad het Elf-elf feest weer als vanouds. De traditionele start van carnaval in Kruikenstad vindt dit jaar plaats op de Heuvel. Vanaf 15:30 kleurt het plein groen-oranje. Er is geen toegangsbewijs nodig, dus iedereen kan het evenement gratis bijwonen.


Prins en gevolg

Het programma staat uiteraard in het teken van de bekendmaking van de Prins van Kruikenstad en zijn of haar gevolg, dit vindt plaats vanaf 19:00 uur. De rest van de avond is gevuld met muzikaal entertainment.


Muzikaal entertainment

Om 16:11 uur wordt er gestart met een muzikale bingo onder leiding van Tommy Santo. Deelnemers kunnen daarbij leuke prijzen winnen. Aanmelden is mogelijk via feestcommissie@kruikenstad.nl (vol=vol). Verder zijn er optredens van Johnny Purple, Gullie, Bennie Bekend en Alaafterparty. Om 23:11 uur eindigt het officiële programma en neemt de horeca het feest op de Heuvel over tot 01:00 uur.


Verbroederingslied

Na de bekendmaking van de prins zal een groep artiesten uit Kruikenstad een verbroederingslied presenteren. Onder de naam Kruiken voor Kruiken brengen zij het nummer ‘Wij zijn samen groen- oranje’ uit. Aan het lied werkten onder andere bekende namen als Alaafterparty, Benno van Vugt, Ferry van de Zaande en Johnny Purple mee.

Opmerkingen


bottom of page