top of page
KruikenTV Banner.png

Eerste editie 'Sansevierenja' kan doorgaan door versoepeling van coronamaatregelen


Foto: Dennis van Roozendaal

Kruikenstad - De eerste editie van het carnavaleske evenement Sansvierenja, dat gepland staat op zaterdag 30 en zondag 31 oktober, kan door de versoepelingen van de coronamaatregelen doorgaan. De organisatie liet dit weten middels een bericht op Facebook.


"We merken dat mensen staan te springen om een carnavaleske evenement. Ze willen los en dat kan zo ook."

Waar andere evenementenorganisaties door de belemmering van capaciteit en het overleggen van een coronatoegangsbewijs de handdoek in de ring gooien, ziet de organisatie van Sansvierenja geen rede om het evenement af te blazen. De persconferentie van 14 september gaf uiteindelijk de doorslag om twee dagen carnaval te vieren in oktober dit jaar. "We merken dat mensen staan te springen om een carnavaleske evenement. Ze willen los en dat kan zo ook." Laat Arno Hultermans weten aan KruikenTv.


Nu Elf-Elf in zicht komt en met de versoepelingen van coronamaatregelen in het vooruitzicht, neemt de ticketverkoop flink toe. Voor de programmering van zaterdag 30 oktober zijn nog zo'n 250 kaarten beschikbaar. Voor wie Sansvierenja op zondag 31 oktober wil bezoeken heeft nog de tijd, hiervan zijn 50 procent van de tickets nog beschikbaar. Check hier voor kaarten en de complete lineup van beide dagen. Sansvierenja is een indoor evenement dat plaatsvindt bij De Vrienden van Tilburg, Heuvelring 116 in Tilburg.


Ontstaan van een nieuwe traditie Eerder dit jaar publiceerde Carnavalhits een interview met Arno Hultermans over het hoe en waarom, en het ontstaan van Sansvierenja.

Coronatoegangsbewijs

Bij aankomst van het evenement dien je een coronatoegangsbewijs te laten zien samen met een geldig legitimatiebewijs. Het coronatoegangsbewijs krijg je als: je 2 prikken hebt gehad, je corona hebt gehad en weer beter bent, je een negatieve test hebt van maximaal 24 uur oud. Het coronatoegangsbewijs zet je zelf op je mobiele telefoon. Dat kan met de Coronacheck-app.


Ook Lamme Frans komt naar Sansvierenja


Comments


bottom of page