top of page
KruikenTV Banner.png

CONFETTI ONDER MIJN KUNSTGEBIT: HET IS EEN WAARGEBEURD VERHAAL


Foto: Still clip Mediup

Kruikenstad - Wie aan carnaval denkt denkt al snel aan de Tilburgse zanger Benno van Vugt. Na 'Het lipje van mijn blikje', 'Ik doe alles op mijn sloffen' en 'Ik zie pinguïns overal' komt D'n Benno met een nieuwe carnavalssingle getiteld, 'Ik heb confetti onder mijn kunstgebit'.


De single inclusief clip staat sinds vandaag online maar lag eigenlijk al een half jaar op de planken vertelde Benno. "Het is een waargebeurd verhaal. Vorig jaar stond ik op de planken bij Café De Baret in Tilburg waar ik het nummer 'Knallen" stond te zingen toen de Prins van Kruikenstad inclusief zijn gevolg binnenkwam. Een van de leden van de Raad van 11 'knalde' een berg confetti mijn kant op waarna aantal snippers zo onder mijn kunstgebit verdween. Het idee voor een nieuwe single was geboren." Aldus Van Vugt.Benno wilde met zijn nieuwe plaat graag terug naar de tijd van De Twee Pinten. Hij ging met zijn idee naar zijn vaste producent André Kooiman die de muziek en tekst schreef. Of Benno bij dit genre blijft wil hij niet zeggen. 'Er is niets zo veranderlijk als Benno'. Spreekt Van Vugt lachend uit.Comentários


bottom of page