top of page
KruikenTV Banner.png

Carnavalsvereniging WattZat brengen Udenhout deze zomer tot leven met 'T DorpsterrasHaozenpot - Stel je eens voor dat je lekker kan proosten met je vrienden, lekker met de voetjes in het zand kan zitten en dat jouw zomer gevuld is met zwoele avonden om nooit meer te vergeten. Het Dorpsterras in Udenhout gaat het dit jaar allemaal weer mogelijk maken.


Na het succes van vorig jaar, keert ’t Dorpsterras weer terug met vijf weekenden. Want ook komende zomer zullen wij jouw agenda weer gaan vullen.


Benieuwd wanneer je allemaal kunt genieten van ons terras op de theaterplaats in Udenhout? We zetten het voor je op een rijtje.


- Vrijdag 18 juni t/m zondag 20 juni

- Vrijdag 2 juli t/m zondag 4 juli

- Vrijdag 16 juli t/m zondag 18 juli

- Vrijdag 30 juli t/m zondag 1 augustus

- Vrijdag 13 augustus t/m zondag 15 augustus


Het terras zal in totaal maar liefst 5 weekenden voorzien van live muziek, entertainment en dj-optredens. Met onder andere Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer, Danilo Kuiters, John West, Frank Smeekens, Bart Schuermans zal dit spektakel meer dan compleet zijn. Daarnaast treden er vele lokale dj’s op en zijn er veel diverse hostings waaronder: SJANNIES schuurtent.


Ons terras wordt zo ingericht dat er voldaan wordt aan alle RIVM-regels. Hierbij vertrouwen wij ook op het gezond verstand van de bezoekers. ‘’Verder is het evenement nog onder voorbehoud vanwege de verstrekking van de vergunning vanuit de overheid en gemeente’’


De ticketverkoop is inmiddels gestart, je kan vanaf nu een tafel voor 2, 3 en 4 personen reserveren. Op dit moment zijn er al 3 shows volledig uitverkocht dus wacht niet te lang! Meer info, data en tickets vind je via de website: www.dorpsterras.nl

Comments


bottom of page