top of page
KruikenTV Banner.png

Beachy klaar voor Carnaval zonder anderhalve meterTilburg - Na bijna twee jaar zonder fysiek carnaval en live-streams waarvan ook weer niet iedereen met veel enthousiasme over sprak, kan Tilburg het aankomende weekend alvast wennen aan het groen-oranje gevoel. Stadsstrand Beachy gooit dit weekend de deuren open voor twee dagen bier, carnavaleske muziek (in de breedste zin van het woord) en een speciaal ontworpen mainstage.


Eigenaar Tim Frenken kan niet wachten om een echte polonaise te kunnen lopen dit weekend.

"Dit is echt de aller-aller-eerste keer in Tilburg dat er weer gecarnavald kan worden, en we krijgen ook nog eens een prachtig weekend met on-carnavalse temperaturen van 18 graden. Hoewel het dus in oktober is, toch nog Zomercarnaval! Dat kan niet anders dan één grote extase worden!" We hebben er bij ons al een weekend zonder coronaregels op zitten. Dat was een heel bijzonder en euforisch moment, er had nog nooit iemand mogen dansen op het strand, nu kon het eindelijk!

Mick Mulder op mainstage Kruikenstrand

Ook bedrijfsleider Mick Mulder verwacht een grote gezellige chaos en verwacht heel veel mensen die heel lang hebben gewacht op carnaval. Mick zelf is ook groot carnavalliefhebber. "Ik ben heel benieuwd hoe Veul Gère, Wilbert Pigmans en de Guus Meeuwis imitator het gaan doen."Zonder de anderhalve meter is misschien nog onwennig voor sommigen, maar je zag ook hoe snel mensen de avondklok of de mondkapjes weer uit hun systeem wisten te verbannen, dus na 2 biertjes zal het wel weer als vanouds zijn! Daarnaast is 90% van het feest in de buitenlucht, wel zo prettig voor wie nog voorzichtig is." Sluit Frenken af.

Meer weten over Het Kruikenstrand of andere evenementen? Check dan de evenementen pagina op Facebook.


Comments


bottom of page