Tip ons
  • Redactie

LID VAN DE RAAD JURGEN SCHEPENS HEEFT EEN EIGEN FANCLUB


Foto: Jurgen Schepens Fanpage

Kruikenstad - Het gebeurd maar zelden dat een lid van de raad haast meer aandacht krijgt dan de Hoogheid van Kruikenstad zelf. Lid van de raad Jurgen Schepens (32) is na de vertoning van de documentaire 'Déés is Karneval' razend populair en heeft op Facebook zelfs een eigen Fanpage!

Pas twee jaar lid van de raad van elf maar blinkt nu al uit. De fanpage op Facebook heeft inmiddels al bijna 150 volgers en dat worden er met de dag meer.

Jurgen zal als "held" worden afgebeeld op het 377 jaar oude kunstwerk De Nachtwacht van de kunstenaar Rembrandt van Rijn. De schetsen hiervan zijn namelijk al klaar.

Maar er is meer! Jurgen Schepens heeft volgens de fanpage zelfs een rol te pakken in de musical "Soldaat van Oranje". Hiervoor zou zelfs het script van de musical zijn herschreven.

Fanclubdag

De eerste fanclubdag is al een feit! Voor de mensen die graag de hand willen schudden met deze legende is van harte welkom op zaterdag 2 maart op d'n Heuvel in Kruikenstad. De fanclubdag start daar om 15:00 uur. Ook onze Hoogheid Prins Etienne d'n Irste en adjudant Jean zullen hierbij aanwezig zijn.

Wil jij ook onderdeel uitmaken van de fanclub van Jurgen Schepens? Klik dan op DEES linkje!

Spreekbuis1.jpg