top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

WEERSVERWACHTING: 11 GRADEN TIJDENS CARNAVAL


Foto: Stichting KruikenTv Tilburg / Klunen 2019

Kruikenstad - Volgens de berekeningen van Weeronline gaan we een mooie carnaval krijgen. de temperaturen liggen tijdens de carnavalsdagen gemiddeld rond de elf graden! Hoe toepasselijk is dat.

Vrijdag 1 maart, wanneer de carnaval eigenlijk nog niet begonnen is maar iedereen de kroeg in gaat voor de kroegendweiltocht, stijgt het kwik naar 11 graden overdag. Wel geeft Weeronline 60% kans op neerslag maar dat zal wel in de vorm van confetti en bier zijn.

Ook zaterdag 2 en zondag 3 maart worden mooie dagen, de kans op neerslag zakt op de zaterdag naar 45%. Op zondag, de dag van d'n Opstoet, stijgt de kans op neerslag naar zo'n 60%, de temperatuur komt ook deze dag uit op zo'n elf graden.

Wat het weer gaat doen op maandag en dinsdag is helaas nog niet bekend.

Meer over het carnaval in Kruikenstad? Volg KruikenTv op Facebook.

bottom of page