top of page
KruikenTV Banner.png

TWEE PILSKES MINDER MET CARNAVAL: STEUN JIJ GIJSJE EIGENWIJSJE?


Kruikenstad - Tijdens carnaval vergeten we vaak de wereld om ons heen. En toch kunnen wij Kruiken en Kruikinnen een mooie bijdrage leveren om gezinnen van ernstig of ongeneselijk zieke kinderen een weekendje weg te bieden. Drink jij ook twee pilskes minder?

Stichting Gijsje Eigenwijsje zet zich in om gezinnen van terminaal zieke kinderen (1 - 16 jaar) gratis een weekendje weg aan te kunnen bieden. Met als doel, een warm rustpunt in een heftige periode.

Voor twee pilskes minder (5 euro) schaf je een originele Gijsje Eigenwijsje carnavalsbadge aan en draag je bij aan dit goede doel. En ge lopt er nog schier bij ôok.

Heb jij net als Jan het enige echte Gijsje Eigenwijsje carnavalsembleem al gescoord?! Je steunt het goede doel én je steelt de show tijdens carnaval. Want hoe gaaf is dit embleem wel niet?! Bestel hem via: gijsjeeigenwijsje.com/webshop.

bottom of page