top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

KV DE FLEPSTEPPERS: 4 DAGEN FIST IN THEATERS TILBURG

Foto: Frans Versteden

Kruikenstad - Op vrijdagmiddag 1 maart is het eindelijk zo ver: Theaters Tilburg en KV De Flepsteppers luiden Carnaval 2019 in met het Seniorenfist!

Naast optredens van tonprater Christel van den Dungen en muzikaal cabaret van De 3 Gezusters, zal de hoofdact dit jaar worden ingevuld door Django Wagner! Daarna gaan de vuutjes van de vloer in de studio. Daar zal traditiegetrouw de ultieme carnavalssfeer hoog gehouden worden met gezellige optredens. Dit jaar zijn Roy Otters en Blaaskapel de Frutbloaze te gast.

Het programma wordt gepresenteerd door oud-prins Frans-Jan Bertens. Het feest duurt tot 18:00 uur. Dit wordt een mooie middag! Programma Django Wagner Blaaskapel de Frutbloaze Roy Otters Tonpraoter Christel van den Dungen Muzikaal Cabaret van 3 Gezusters Presentatie door Frans-Jan Bertens.

Het gehele programma van KV De Flepsteppers vind je HIER.

bottom of page