top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

BART SCHUERMANS PRESENTEERT NIEUWE SINGLE BIJ HOEGAARDEN


Foto: Marcel Couwenberg

Kruikenstad - Nog een nachtje slapen tot het feest losbarst bij Café Hoegaarden aan het Piusplein in Tilburg. Bart Schuermans presenteert dan (27 januari) in samenwerking met CV Jè Jè tis wè, de nieuwe single voor carnaval 2019! De single draagt de titel, "Gij kunt wel een filterke gebruiken!", gebaseerd op het veelvuldig gebruik van filters op sociale mediakanalen als Snapchat en Instagram.

Een vol programma met 2 verassings-acts, CV de Jassen, De Dorini's, Johnny Purple, Vèrrekkes Blaauw, Duo Knotsgek en Bennie Bekend ft. Dirty Harry.

Ook komen er een aantal orkesten spelen waaronder BB Ullie uit Hoeven die compleet met partybus afreizen naar ons mooie Kruikenstad. Blaasband Ullie is regelmatig te zien zijn bij onder andere de carnavalsprogrammering van Omroep Brabant en het `Das Coen und Sander Fest`van Radio 538. De band stond zelfs in het voorprogramma van de Limburgse band Rowen Heze.

Bingo

Tijdens de middag is er ook een bingo, lotjes hiervoor kosten €2,- per stuk of 3 voor €5,-. De prijzen die te winnen zijn bestaan onder andere uit een massagebehandeling, cadeaubonnen van de Koopjeshal, Ketelhuis, bierproeverij bij Hoegaarden en verschillende cadeaupakketten.

Hoogheid Prins Etienne d'n Irste

Ook de Hoogheid van Kruikenstad, Prins Etienne d'n Irste brengt een bezoek aan Café Hoegaarden, dit bezoek staat ingepland om 14:00uur.

Eerder dit jaar lanceerde Schuermans de single 'Een Kruikenbal', een samenwerking met De Jong Snacks uit Rijen.

De deuren van Café Hoegaarden gaan zondag 27 februari open om 11.00uur en de entree is gratis. Om alvast in de stemming te komen klik HIER om de nieuwe single te beluisteren op Spotify.

bottom of page