top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

5 X 11 BUITENCARNAVAL OP DE PALEISRING

Kruikenstad - Tijdens het jubileumjaar in Kruikenstad organiseren C.v. Kruik'm, The Cat's Back, Het Elfde Gebod met K.V. de Fènpruuvers, Schrobbelèr Fizz en Stillekes Hossen Kruikenstad 5 dagen lang de gezelligste feestjes op de Paleisring en in het Groen-Oranjestraatje! Tegenover ’t Elfde Gebod en The Cat’s Back pronkt 5 dagen lang D’n Kiosk. Een groot overdekt podium die tevens dient als gezellige kroeg en waar dagelijks DJ’s en artiesten optreden! In het Groen-Oranjestraatje organiseert Stillekes Hossen op zaterdag, zondag en maandag de grootste carnavals Silent-Disco van kruikenstad! CV De Fènpruuvers organiseert voor het tweede jaar vele activiteiten in dé gezelligste carnavalskroeg van de stad; ’t Elfde Gebod en ook dit jaar transformeert Gin Fizz weer in Schrobbelèr Fizz voor de lekkerste cocktails met Schrobbelèr. Voor ’t Elfde Gebod staat dit jaar een extra grote overkapping met verwarming en een gezellige buitenbar en eetkraam! De komende weken zal het complete programma bekend worden gemaakt, maar om vast al met wat voorpret te beginnen hebben we een overzichtje gemaakt van al het moois op het plein…

Vrijdag vanaf 20:00 de Kroegendwèèltocht 2019: 🎪 D’n Kiosk Carnavalscafé met DJ Micheal 🍸 Schrobbelèr Fizz Schrobbelèr Cocktails & Kroegendwèèltocht ⛪️ ’t Elfde Gebod DJ Ad de Schlager 😺 The Cat’s Back Door tot de late uurtjes met DJ Micheal Zaterdag vanaf 14:00 🎪 D’n Kiosk o.a. Boektem met de Nostalgieten en De Manager. DJ Marco van Erven en nog vele andere! 🎧 ’t Groen-Oranjestraatje Stillkes Hossen Kruikenstad! 🍸 Schrobbelèr Fizz Stillekes Hossen en Schrobbelèr Cocktails ⛪️ ’t Elfde Gebod DJ Ad de Schlager 😺 The Cat’s Back Keesie Afterparty met Fab x Paans Zondag vanaf 13:00 ’t Defilé 🎪 D’n Kiosk ’t Defilé met DJ Ron Knuiman 🎧 ’t Groen-Oranjestraatje Stillekes Hossen Kruikenstad Fist op de Tocht met CV #Moeilijk Straal Van De Bizar Fraaie Kaart ⛪️ ’t Elfde Gebod K.V. de Fènpruuvers ontvangstavond met binnen en buiten muziek van o.a. Ad de Schlager en diverse carnavalsbandjes! 🍸 Schrobbelèr Fizz Stillekes Hossen en Schrobbelèr Cocktails Maandag diverse programma’s vanaf 14:00 🎪 D’n Kiosk CV Kruik’m presenteert: ‘t Groôte Pleinfestijn! 🎧 ’t Groen-Oranjestraatje Stillekes Hossen Kruikenstad ⛪️ ’t Elfde Gebod K.V. de Fènpruuvers organiseert: De Carnavalsbingo en Ontvangstavond met diverse bandjes 😺 The Cat’s Back De Catsbezopen Groôte Pleinfestijn Afterparty 🍸 Schrobbelèr Fizz Stillkes Hossen en Schrobbelèr Cocktails Dinsdag de Kènderstoet 2019 en Gij Zult Speule! Vanaf 13:00 🎪 D’n Kiosk Kènderstoet & Gij Zult Spuele! ⛪️ ’t Elfde Gebod Gij Zult Speule! Heul veul bandjes binnen en buiten! Alle dagen gratis entree!

bottom of page