top of page
KruikenTV Banner.png

5 + 1 REDENEN WAAROM JIJ NAAR DE CD PRESENTATIE VAN JOHNNY PURPLE MOET GAAN


Kaaiengat - Waarover de nieuwe single van Johnny Purple gaat, gaan we nog niet verklappen want dan is de verrassing eraf. Maar je hoeft niet veel moeite te doen om erachter te komen dat Johnny iets met klusjes gaat doen.

Bij een nieuwe single hoort een cd presentatie en deze gaat plaatsvinden in (hoe kan het ook anders) Café Kerkzicht in Riel. Wij hebben 6 goede redenen op een rijtje gezet waarom jij naar de presentatie van Johnny moet komen.

Reportage cd presentatie Johnny Purple - Darten zonder pijlen.

1. Volksheld Johnny

Johnny Purple is volksheld nummer 1 in Riel en heeft inmiddels al zeven singles uitgebracht. Zijn clips zijn inmiddels ruim 700.000 keer bekeken op YouTube, waarvan Porseleinen Pony zijn grootste hit is. Het zou zo maar eens kunnen dat Johnny deze carnaval de miljoen views gaat scoren maar dan moeten we wel massaal de nieuwe clip gaan delen. Je krijgt eindelijk een kans om als echte fan met Johnny op de foto te gaan.

2. Met je blij gezicht op beeld

Tijdens de cd presentatie worden tevens video-opnames gemaakt voor de nieuwe clip van mister Purple, dus grote kans dat jij als blij ei in de nieuwe clip van Johnny Purple verschijnt. Het is wel van belang dat jij jouw mooiste carnavalsoutfit aantrekt. Heb je nog niets aangeschaft? Loop dan even binnen bij de Koopjeshal in Tilburg. Check HIER de Facebookpagina.

3. Super toffe artiesten

Het aanbod qua artiesten deze middag is van een prima niveau. Zo staan de heren van Cv de Jassen op de planken. Mosterd na de maaltijd (bekend van Hé Jacqueline!), Frank Smeekens en Kevin Nuijten zijn er ook bij. Johnny's beste vriendin Dorien van de Dorini's komt de tent op zijn kop zetten met onder andere haar nieuwste single "Solonaise".

4. Goed voor de lachspieren

Deze middag zal aan elkaar worden geluld door Ludo van Vliet. Ludo is al jaren een bekende in het wereldje van de carnaval en ook het tonpraten zit hem in het bloed. Ludo won in Kruikenstad meerdere keren de vakjuryprijs "Opperleuterèr van Kruikenstad" en publieksprijs tijdens het Leuterconcours. Grote kans dat je lachspieren op de proef worden gesteld.

5. Damesraad

In een dorp als Riel lopen ze ver vooruit op bijvoorbeeld Eindhoven, Den Bosch en Tilburg als het gaat om emancipatie. Hoewel het idee om dames tot de raad toe te laten een aantal jaren geleden als noodoplossing diende, wordt Het Kaaiengat inmiddels al vier jaar bestuurt door de vrouwen van Riel onder leiding van Prinses Désirée! Ook zij zijn aanwezig tijdens de presentatie.

6. Krabbers

Echte hollanders willen het liefste voor een dubbeltje op de eerste rij zitten en dat weten ze in Riel ook wel. Daarom is de presentatie die op zondag 13 januari plaatsvindt geheel gratis te bezoeken. Trek dus wel je beste pakkie aan en vergeet niet dat je de drank wel moet afrekenen ;).

Rede genoeg om zondag 13 januari alvast door te strepen in de agenda en vrij te houden voor de cd presentatie van Johnny Purple. Kijk voor meer informatie op de pagina van Mister Purple...... HIER.

bottom of page