Tip ons
  • Redactie

VERREKKERS BLAAUW DRAAIT DOORRRR


Ballefruttersgat - De mannen van Verrekkes Blaauw uit Goirle draaien dit jaar door met een nieuwe single. Na het overweldigend succes van de single "Diksie" zetten de heren dit jaar in op het nog steeds mateloos populaire spelletje Twister van uitgever Milton Bradley Company.

Twister speel je met groene zeep en mooie meiden, zo is te horen in de clip. Of we met de carnaval overal twistermatjes gaan zien is nog maar de vraag, de matjes van Twister hebben n ieder geval wel de kleuren van Ballefruttersgat in zich.

Met de single "Diksie" scoorde Verrekkes Blaauw vorig seizoen nog een dikke hit en werden ze 1e bij het Brabants Kroakfestijn in Ballefruttersgat, 1e bij het beste West Brabantse carnavalslied, een hoge notering bij de Kiesjekraker 33 van Omroep Brabant en bijna een half miljoen YouTube views.

Spreekbuis1.jpg