top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

SNELHEIDSCONTROLE CITYRING LEVERT 10 BOETES OP: 91KM/U WAS DE HOOGST GEMETEN SNELHEID


Tilburg - Afgelopen weekend hield de politie op de cityring in de nachtelijke uren op verschillende locaties snelheidscontroles. Taxichauffeurs hadden eerder hun ongenoegen geuit over racende automobilisten in het centrum.

Op het Piusplein en de Schouwburgring gingen 10 automobilisten op de bon. De top 3 van overtreders was 75 km/u, 81 km/u en 91 km/u. Een automobilist die zonder noodzaak hard remde en ook nog eens begon te claxonneren kreeg een bekeuring van 380 euro voor onnodig geluid veroorzaken.

Remmen bij een snelheidscontrole middels een lasergun is zinloos. De lasergun kan op een afstand van 500 meter voertuigen meten.

Foto: Dennis van Roozendaal Archief

bottom of page