top of page
KruikenTV Banner.png

SUPERMARKTKETEN JUMBO ROEPT PRODUCTEN TERUG VANWEGE LISTERIA BACTERIE


Veghel - Supermarktketen Jumbo roept haar klanten op om aangekochte gehaktballen van het huismerk te controleren en inclusief verpakking terug te brengen naar de winkel. De balletjes zouden besmet zijn met het Listeria bacterie.

De balletjes hebben de EAN-code 8718452216703. De houdbaarheidsdatum op de verpakking luidt 17 juli 2018. Het eten van de gehaktballen kan nare gevolgen hebben voor de gezondheid. Vooral mensen met weinig weerstand lopen een groot risico. Zo kun je last krijgen van bloedvergiftiging, ontsteking van het hart en een hersenvliesontsteking. Voor vrouwen die zwanger zijn is de bacterie helemaal gevaarlijk. Door het eten van deze bacterie riskeren ze een miskraam of een vroeggeboorte.

Mensen die het product inleveren bij de supermarktketen krijgen het aankoopbedrag terug.

bottom of page