POLITIE ZOEKT GETUIGEN SCHIETPARTIJ THORBECKESTRAAT IN TILBURG


Tilburg - De politie zoekt een specifieke getuigen van het schietincident op vrijdag 22 juni j.l. op de Thorbeckestraat. Voordat er geschoten werd, was er een vechtpartij bij een benzinestation aan de Ringbaan-West.

Het onderzoek naar het incident is nog in volle gang. Van de zes arrestanten zijn vijf personen weer in vrijheid gesteld. Vier personen worden verdacht van betrokkenheid en een verdachte wordt niet vervolgd. Er zit nog een 27-jarige Rotterdammer vast, omdat het onderzoek naar zijn betrokkenheid nog loopt. 

Het rechercheteam wil graag in contact komen met de bestuurder die met de auto (getoond op de foto) vrijdagavond bij de Carwash naast het benzinestation stond.

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182