Tip ons
  • Redactie

WEEKENDTIP: ZONDAGSMARKT DWALERIJ DWAALGEBIED


Tilburg - Het is weer bijna de laatste zondag van de maand en dat betekent dat het tijd is voor de leukste zondagsmarkt in het Dwaalgebied van Tilburg. De tweede van de vier zomerse edities van de Dwalerij is op zondag 24 juni weer in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat, dit jaar van 10.00 tot 15.00 uur!

De naam spreekt voor zich: de Dwalerij is om lekker te dwalen, om je zonder haast van het een naar het ander te verplaatsen. Neem de tijd voor leuke activiteiten, nieuwe ontmoetingen en heerlijk buiten zijn. De Dwalerij is een keigezellige anders-dan-anders-markt waarbij de kraampjes niet keurig op een rijtje staan, ze lijken zo uit de lucht gevallen. Als je lekker vroeg komt dan ervaar je als geen ander de stilte én het zachtjes ontwaken van de binnenstad. Voor de echte vroege vogels hebben we ook deze editie weer, samen met Stadsgidserij Tilburg, een mooie Vroege Vogels Wandeling uitgestippeld door het Dwaalgebied van 8.30 tot 10.00 uur. Met aansluitend een heerlijk gezamenlijk ontbijtje met allerlei lekkers van onze lokale ondernemers. Dat dans je er daarna weer fijn af bij de workshop van de Swingshakers. Of je maakt met elkaar een dikke High Five Sprong op de Vijfsprong! Laat je verrassen door de afwisseling van terrasjes, kraampjes, theater, muziek en winkeltjes. Voor jong en oud is er genoeg te zien, te beleven, te proeven en te shoppen. Er is een gevarieerd aanbod van o.a. vintage, kunst, grafisch werk en streekproducten van creatieve ondernemers en ondernemende creatieven. Beleef de leukste winkelstraten van het Tilburgse Dwaalgebied eens op een andere manier tijdens de opperplezierige Dwalerij!

Dát wordt een heerlijke zomer met nog drie keer een Dwalerij op drie zondagen! Op 24 juni, 26 augustus en 30 september is er een Dwalerij van 10.00 tot 15.00 uur. Voor meer informatie, ook over inschrijven voor de Vroege Vogels wandeling, kijk je op www.facebook.com/dwalerij of www.dwalerij.nl.

Spreekbuis1.jpg