top of page
KruikenTV Banner.png

POLITIE BETRAPT DRUGSDEALER TIJDENS VERKEERSCONTROLE: DRUGS, GELD EN AUTO MET VERBORGEN RUIMTE IN BE


Tilburg - Donderdag 24 mei heeft de politie een grote verkeerscontrole gehouden op de Burgemeester Brokxlaan. Dit in samenwerking met rechercheurs van het Flexteam Hart van Brabant, de Belastingdienst en de gemeente Tilburg.  Op verschillende punten in het centrum werden kentekens gelezen middels een ANPR camera. Er werden ruim 100 voertuigen gecontroleerd, 29 voertuigen werden door de Belastingdienst in beslag genomen waarvan er 23 daadwerkelijk afgesleept werden. Ter plaatse werd er door de Belastingdienst ruim 18.000 euro geïnd. Er werden bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het negeren van een rood verkeerslicht, onnodig geluid veroorzaken, rijden zonder rijbewijs, het vasthouden van een mobiele telefoon, negeren keerverbod op het NS plein, rijden zonder verzekering en voor het vervoeren van kinderen die geen gebruik maakten van een kinderzitje. Rechercheurs waren op straat getuigen van een drugsoverdracht waarna de vermoedelijke dealer in de Enschotsestraat kon worden aangehouden. Tijdens het onderzoek werd drugs, geld en een auto met een verborgen ruimte in beslag genomen.

bottom of page