top of page
KruikenTV Banner.png

DIT WEEKEND KAN DE ZONNEBRAND WEER UIT DE KAST


Tilburg - Het weekend ziet er voor de liefhebbers van zonnig en warm lenteweer goed uit. De zon schijnt flink en er komt maar weinig bewolking voor. De temperatuur stijgt naar 20 tot 22 graden op zaterdag en 22 tot 24 graden op zondag.

In het oosten van Brabant kan het zondag zelfs zomers warm worden met 25 graden! Echt strandweer is het nog niet, aan de kust is het dit weekend beduidend kouder door een frisse zeewind. Vooral zaterdag met circa 16 graden. Zondag wordt het met 18-21 graden iets warmer.

Prima terrasweer

Volgende week is het stabiel lenteweer. De kans op neerslag is klein en de zon is veel te zien. Qua temperatuur is de verwachting nog een beetje onzeker. Als de wind uit het (zuid)oosten waait, zoals de huidige verwachting laat zien, kan het op steeds meer plaatsen 25 graden worden en komt het kwik lokaal zelfs in de buurt van de tropische 30 graden.

Foto: Dennis van Roozendaal

bottom of page