top of page
KruikenTV Banner.png

VEEL MOTORRIJDERS BEKEURD IN CENTRUM VAN TILBURG

Tilburg - Op donderdag heeft de politie in het centrum extra aandacht gehad voor overlastgevende motor- en quadrijders. Hierbij werd van een 45 jarige Tilburger een motorfiets in beslaggenomen omdat er een vals kenteken op de motorfiets bevestigd zat. Omdat er een i in de kentekencombinatie vermeld stond viel hij door de mand. De RDW geeft normaliter geen kentekens af waarin de letter i voorkomt. De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een motorrijbewijs. Team Verkeer gaat onderzoek doen naar de herkomst van de motorfiets en er zal proces verbaal opgemaakt worden. Op het NS plein werd een 23 jarige motorrijder bekeurd omdat hij niet in het bezit was van een motorrijbewijs en op het Stadhuisplein bleek een 24 jarige motorrijder met een A2 motorrijbewijs een zware motorfiets te besturen. Voor deze feiten werd proces verbaal opgemaakt. 

Drie motorrijders werden in het centrum bekeurd omdat ze op motorfietsen reden die voorzien waren van uitlaten zonder demping. In combinatie met onnodig veel gas geven is dit strafbaar gesteld. Alledrie de motorrijders kregen een bekeuring van 380 euro. Een van deze motorrijders werd ook bekeurd vanwege het dragen van een niet goedgekeurde valhelm.

bottom of page