Tilburgse Week van de Peutervoorziening


Tilburg - Vanaf 2018 mogen alle peuters in Tilburg naar de peuteropvang. Tijdens de week van de Peutervoorziening openen veel locaties voor peuteropvang hun deuren om ouders kennis te laten maken.

Sinds 1 januari wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen peuters van werkende en niet-werkende of studerende ouders. De gemeente vergoedt voor elke peuter een deel van de kosten.

Week van de Peutervoorziening

Een keuze maken voor de voorziening die het beste bij een kind past is een hele opgave. Tijdens de Week van de Peutervoorziening (26 februari t/m 2 maart) openen de locaties voor peuteropvang hun deuren. Ouders en verzorgers kunnen komen kijken en kritische vragen stellen. De peutervoorzieningen laten graag zien hoe ze werken en wat we voor de peuter kunnen betekenen. Bovendien worden er leuke activiteiten georganiseerd. Open de bijlage (pdf,385KB) voor een overzicht van alle activiteiten.

Er zijn veel opvanglocaties voor peuters in Tilburg dus er is er altijd wel een in de buurt. Op peuterspeelzalentilburg.nl staan alle locaties.

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182